33 nastavna sata.4 modula.Mnoštvo zabave i učenja.

Happy child playing with toy rocket against concrete wall background. Kid pretend to be astronaut. Imagination and children dream concept

Naš program Poduzetni limači pristupa svakom djetetu kao pojedincu, imajući na umu njegove želje, interese i tempo savladavanja. Mi ne želimo samo provoditi program, mi želimo ohrabrivati poduzetnike i lidere budućnosti!

Inovativna vremena, inovativne metode i tehnike

Odzvonilo je klasičnim metodama učenja – svijet se mijenja i mi zajedno s njime!

Zato u programu koristimo:

  • oluju ideja
  • obrnutu učionicu
  • meditaciju
  • mindfulness tehniku
  • učenje prema modelu

Zvuči zanimljivo? Hajmo onda vidjeti kako to izgleda u praksi!

Kako izgleda naše putovanje?

Provest ćemo vas ukratko kroz naše glavne postaje izvan okvira!

Uvodne aktivnosti

U prvoj aktivnosti predstavljamo program i upoznajemo se, a u drugoj dogovaramo pravila rada i komunikacije.

tumbnail-01

Modul 1

Poduzetnost kao vrijednost pojedinca

Naš učitelj Čarobnjak na lukav način upoznaje svoje pomoćnike s činjenicom da imaju supermoći - svoja znanja i vještine, a kroz razvoj kreativnosti, motoričkih vještina i osvješćivanje o važnosti recikliranja, naši će limači izgraditi svoj čarobni plašt samopouzdanja.

tumbnail-02

Modul 2

Poduzetnički proces

Kako će se naši limači najlakše staviti u poduzetničke cipele? Tako da se upoznaju s jednim pravim poduzetnikom kojem će postavljati pitanja! Nakon susreta će uz pomoć maštovitih Čarobnjakovih tehnika i sami generirati poduzetničke ideje te učiti o vrijednosti sredstava.

ikona-16

Modul 3

Razvoj poslovnog modela

Vrijeme je da se upoznamo sa stvarnim poduzetničkim projektima koji su društvenog karaktera. Čarobnjak vodi svoje pomoćnike na terensku nastavu u azil za životinje, a kroz upoznavanje s problemom čuvara, naši će poduzetnici ostvariti svoju prvu poduzetničku inicijativu!

tumbnail-04

Modul 4

Poduzetnički pitch

Vrijeme je sa suočavanje s jednim od najvećih ljudskih strahova - javnim nastupom! Bez brige, naši su limači hrabri i uspješno će se uloviti u koštac s izazovom, pogotovo kad s Čarobnjakom prođu neke aktivnosti koje jačaju pozitivnu sliku o sebi i smanjuju tremu!

tumbnail-03

Završne aktivnosti

Koje supermoći imamo? Koje smo promjene ostvarili? Vrijeme je da svima pokažemo što smo sve naučili i koje smo predmete izradili!

ikona-08-manja

Vjerojatno ste već pogodili – mi učimo kroz iskustvo i rješavanje izazova koje nam zadaje naš Čarobnjak. Nema tu „štrebanja“ teorije, samo praktična znanja i vještine koje djeca ove dobi lako savladavaju i koja će im pomoći da budu kreativni, proaktivni, samostalni i empatični.

Je li i vas Čarobnjak očarao svojim štapom?

Kontaktirajte nas i otkrit ćemo vam u čemu se krije naša čarolija!