Happy child pretend to be astronaut. Kid playing outdoor. Creative and children imagination concept
cloud_13

O projektu"Poduzetni limači"

Projekt „Poduzetni limači“ je program za djecu predškolske dobi i djecu razredne nastave od 1. do 4. razreda osnovnih škola, čiji je cilj razvijanje poduzetničkih i leadership vještina. Provodi se od 09.03.2021. do 09.05.2022. godine.

cloud_1

Inicijator projekta je Institut za menadžment (IZM), koji projekt provodi zajedno s partnerskim institucijama: Osnovnom školom Silvija Strahimira Kranjčevića iz Zagreba i Dječjim vrtićem Maksimir, također iz Zagreba.

U sklopu ovog programa provode se aktivnosti koje potiču komunikacijske vještine, poduzetnost, kreativnost, proaktivnost i odlučnost kod djece. Drugim riječima, ohrabruju se vrijedne poduzetničke vještine i stvaraju lideri budućnosti koji će donijeti pozitivne promjene u društvu.

Cilj projekta „Poduzetni limači“ je podići svijest javnosti i donositelja odluka o važnosti stvaranja okruženja za razvijanje poduzetničkih vještina i vještina lidershipa od najranije dobi.

Uz to, želimo transformirati Institut za menadžment d.o.o. u poduzeće koje će djelovati prema društveno-poduzetničkim principima pružati kvalitetnu uslugu edukacije za djecu predškolskog i školskog uzrasta o poduzetničkim i leadership vještinama.

Svoj doprinos društvu dajemo i tako da zapošljavamo dvije osobe iz ranjive skupine kao edukatore koji će provoditi pilot program.

Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, u ukupnoj vrijednosti 1.061.348,29 HRK.

Kontakt za dodatne informacije o projektu:

Logo-poduzetni-limaci

Nikolina Žiljak

e-mail: nikolina.ziljak@izm.hr