Tko stoji iza projekta Poduzetni limači?
Upoznajte naš tim i suradnike koji marljivo rade na stvaranju malih poduzetnika!

Andrea Brajković

Montessori odgojiteljica predškolske djece

Po struci odgojiteljica, a u duši velika pozitivka zaluđena šetnjama i pečenjem kolača. Obožava provoditi vrijeme s djecom i uvijek je spremna na nove izazove, stjecanje novih vještina i zabavu. Radi u DV Maksimir, a osim svoj posao, često voli i zaplesati.

tihana-torbica

Tihana Torbica

Diplomirana učiteljica razredne nastave s pojačanim predmetom Engleski jezik

Učiteljica dobrog srca koja najviše voli dječju radoznalost i sreću te nove izazove. OŠ Silvije Strahimir Kranjčević njen je drugi dom, a svoje slobodno vrijeme voli provoditi sa svoja 3 mušketira, mužem i sinovima, šetajući i družeći se s najdražim prijateljima uz glazbu.

Marija Jukić

Odgojiteljica-mentorica u Dječjem vrtiću Maksimir

Mnogo lica Marija ima i vrlo rado koristi se njima. Strani jezici idu joj kao od šale, čime zabavlja velike i male. Uz pjesmu i ples stvara red, jer svaka stvar nađe svoj slijed. Marija obožava putovanja i ples, a najviše voli dječju znatiželju, toplinu i ljubav kojom je nesebično obasipaju. Trenutno radi u DV Maksimir, ali za nju to nije samo posao, već poziv.

Lana Očko

Magistra pedagogije

U DV Maksimir rado dolazi, a dani joj prolaze kao u šali. Što je najviše usrećuje? Iskreni dječji osmijesi, odlični odnosi s kolegama i sloboda u planiranju raznih odgojno-obrazovnih projekata. Topla i empatična, organizirana i marljiva, to je naša Lana.

Petra Malnar

Magistra psihologije

Njena misija je ostaviti pozitivan trag na djeci. Uvijek spremna pomoći, kako mališanima, tako i njihovim roditeljima. Uživa u dječjoj toplini i njihovim sretnim osmijesima. Radi u DV Maksimir, a baterije puni boravkom u prirodi, planinarenjem, čitanjem knjiga i gledanjem filmova. Uvijek nasmijana, ali i ozbiljna kada zatreba.

Silvana Bagarić

Profesorica pedagogije

Pozitivna osoba, puna razumijevanja za djecu i njihove roditelje. Po struci profesorica pedagogije, trenutno ravnateljica DV Maksimir. Najviše od svega voli veselu i nestašnu dječicu, a nakon radnog vremena rado odlazi u šetnju prirodom i čita omiljene knjige.

Nikolina Žiljak

Stručna prvostupnica ekonomije

Za sebe kaže da nema sluha, ali kada pjeva, pjeva srcem. Uvijek nasmijana i spremna za zabavu, druženje s prijateljima, vožnju biciklom i šetnju prirodom. Trenutno radi na Institutu za menadžment, a u svom poslu najviše voli veseli tim, pozitivnu atmosferu i upoznavanje novih ljudi

Iva Senegović

Doktorica znanosti iz polja ekonomije

Sve će vam biti jasno ako vam kažemo kako je Iva bila dobri duh našeg projekta. Posao predavača na sveučilištu omogućava joj raznovrsnost, razmjenu znanja, iskustava i razmišljanja te autonomiju, odnosno ono što najviše voli. Isto pronalazi i na svojim putovanjima oko svijeta, a kad je kod kuće mir pronalazi u prirodi ili u svom vrtu.

Kristina Kutleša

Odgajateljica predškolske djece

Svima koji je poznaju nije nimalo čudno što je Kristina svoj poziv pronašla u radu s djecom, u dječjem vrtiću Maksimir. Naime, ova maštovita sanjarka uvijek je prepuna ideja i spremna na brzo pronalaženje svakog rješenja. To joj uvelike pomaže u radu s djecom, baš kao i njezini hobiji - osmišljavanje pjesmica i priča. Psst! Uskoro bismo na policama mogli imati i novi dječji roman!

Matija-durasek

Matija Đurasek

Magistra psihologije

Pozitivna, pristupačna i otvorena osoba. Trenutno radi na Institutu za menadžment, a u svom poslu najviše voli nove izazove te mogućnost neprekidnog učenja i kreativnog izražavanja. Njeni omiljeni hobi? Duge šetnje sa psom te sviranje saksofona i klavira.

Kristijan Kovač

Magistar primarnog obrazovanja

Ovaj plavokosi učitelj kojeg obožavaju sve cure, i one velike i one male, radi u Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića, gdje najviše uživa u druženju i podučavanju djece, ali i tome što svakodnevno nauči nešto novo. Kako bi predahnuo nakon radnog dana, poseže za instrumentima ili komadima drveta, od kojih može napraviti raznorazne neobične kreacije.

Tajana Pernar

Master in business administration

Ravnateljica i osnivačica škole. Master in business administration, 15 godina iskustva na vodećim funkcijama, već 12 godina ravnateljica u Učilištu za poslovno upravljanje. Majka najinspirativnijeg dječaka na svijetu!

Anja Novak

Magistra kroatologije, doktorandica

Anja je magistra kroatologije i doktorandica na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Otkako je završila fakultet, radila je kao nastavnica hrvatskoga jezika u gimnaziji "Fran Galović" i Srednjoj školi u Koprivnici, a sada je voditeljica na Institutu za menadžment. Autorica je prve slikovnice o sv. Josipu te monografije Srednje škole Koprivnica.